Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 septembrie 2024

Ungaria şi alte state micimane susțin politica sionistă

Deci, rezonează cu ea, cu ocuparea ilegală a teritoriilor altora:

Adunarea Generală a ONU a aprobat miercuri o rezoluție prin care se cere încetarea ocupației teritoriilor palestiniene de către Israel în termen de 12 luni și revenirea la granițele din 1967.

Rezoluția a fost adoptată printr-un consens copleșitor, cu 124 de state membre votând pentru, 14 împotrivă și 43 abțineri.

România și Republica Moldova s-au abținut ruşinos. De asemenea, s-au mai abținut Australia, Canada, Marea Britanie, Austria, Bulgaria, Croația, Danemarca, Germania, Italia, Lituania, Olanda, Polonia, Slovacia și Suedia.

Noua Zeelandă a susținut rezoluția, la fel ca 13 națiuni ale UE: Belgia, Cipru, Estonia, Finlanda, Franța, Grecia, Irlanda, Letonia, Luxemburg, Malta, Portugalia, Slovenia și Spania.

Împotrivă au votat: Argentina, Cehia, Fiji, Ungaria, Israel, Malawi, Micronesia, Nauru, Palau, Papua Noua Guinee, Paraguay, Tonga, Tuvalu și SUA.

Cosponsorizată de Turcia împreună cu peste 50 de state membre, rezoluția spune că ocuparea teritoriilor palestiniene de către Israel este ilegală în conformitate cu dreptul internațional, inclusiv prin deciziile Curții Internaționale de Justiție (CIJ) și ale Consiliului de Securitate al ONU (UNSC).

Menționând că coloniile israeliene încalcă, de asemenea, dreptul internațional, rezoluția afirmă că poporul palestinian are dreptul la autodeterminare conform Cartei ONU.

Rezoluția a reafirmat că problema Palestinei este „responsabilitatea permanentă a Națiunilor Unite” până când aceasta va fi rezolvată în conformitate cu dreptul internațional.

În plus, rezoluția solicită secretarului general al ONU, Antonio Guterres, să prezinte un raport privind punerea în aplicare a rezoluției în termen de trei luni de la adoptarea acesteia.

Sursa:
https://t.me/NewsTimeRom

SUPORTERI AI GENOCIDULUI

Adunarea Generală a ONU a adoptat o Rezoluție prin care cere Israelului să respecte Hotărârea instanței ONU și să se retragă de pe teritoriul ocupat al Palestinei.

Rezoluția a primit 124 de voturi pentru, în timp ce 43 de țări s-au abținut, iar Israelul, Statele Unite și alte 12 au votat nu.

Trebuie să înțelegem că ABȚINEREA este în fapt un vot ÎMPOTRIVĂ.

Ce au făcut jigodiile care trădează acest pământ, pământul României, în fiecare clipă? Ce au făcut acești sclavi ai intereselor colonialiste ale nemernicilor de la apus?

Suntem atât de proști că nu înțelegem că urmăm la rând. Și asta doar pentru o mică șpagă. Furată tot de la noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ungaria şi alte state micimane susțin politica sionistă

Deci, rezonează cu ea, cu ocuparea ilegală a teritoriilor altora: Adunarea Generală a ONU a aprobat miercuri o rezoluție prin care se cere ...