Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 februarie 2021

Ungurii din parlamentul Romaniei i-au penetrat pe cei din SRI si SIE prin fatza

Politrucii tradeaza Romania fara scru-pule.

Pe cei din SRI: Ungurii din sparlamentul Romaniei i-au penetrat pe cei din SRI prin fatza, pe sub fustitze

Pe cei din SIE: https://www.activenews.ro/stiri/Cine-si-mai-ales-ce-este-misteriosul-senator-UDMR-Turos-Lorand-plasat-la-butoanele-controlului-serviciului-romanesc-de-spionaj-SIE-165527?fbclid=IwAR2yeyJ75McsQZfeqIzVZ7DwshqEDoeUPjYHkF6PxP8qyvXEA0B_nLi01lE

Tînarul senator Lorand Turos nu ne explică, însă, nici de ce CV-ul lui nu e de găsit  la precedentele locuri de muncă ori pe siteul UDMR, de unde aflăm doar că, după numirea la CNA și mutarea la București, ”am putut constata nenumărate atacuri asupra comunității maghiare din România. Aici am putut înțelege pentru prima dată de ce este atât de importantă reprezentarea puternică a interesului maghiar la nivel parlamentar”.

Și, vorbind de interesul maghiar, l-am întrebat pe senatorul UDMR dacă problema ridicată de generalul Predoiu legată de dubla cetățenie ar putea, într-adevăr, constitui o vulnerabilitate de siguranță națională, fiind vorba de depunerea unui jurămînt de credință față de două țări diferite. Răspunsul a fost, sec și categoric: ”Nu”.

Lorand Turos nu își amintește nici cînd a ajuns șef la Radiocom; per ansamblu, mai toate răspunsurile sale sunt foarte ezitante, am spune.

După care, senatorul s-a scuzat că intră într-o ședință și nu mai poate vorbi.

De aici, două întrebări majore, am îndrăzni să spunem:

1) Cine și, mai ales, ce este misteriosul senator UDMR plasat la butoanele controlului serviciului românesc de spionaj?

2) De ce a ținut fostul șef al SIE să tragă un serios semnal de alarmă vizavi de Lorand Turos, lăsînd impresia că știe mai multe decît poate spune în acest moment?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care sunt simbolurile identitare interzise în România?

https://m.activenews.ro/opinii/Tricolorul-Basarabia-si-Bucovina-interzise-in-scolile-din-Romania.-Turnatoria-incurajata-ca-pe-vremea-Securit...