Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 noiembrie 2021

Legea împotriva antiromânismului a fost respinsă de Senat

 De catre PeNeLe, PeSeDe, UDeMeRe și USeRe cu PLUS in coada!

În vara aceasta, pe site-ul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, apărea sub semnătura lui Miron Manega un articol intitulat “„Legea Șoșoacă” versus „Legea Vexler”“, un articol publicat de asemenea și în Certitudinea nr. 93, în care autorul dezvăluia faptul că proiectul de lege inițiat de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă este unul “în oglindă”, scoțând “în evidență, ca hârtia de turnesol, exclusivismul bolșevic al „Legii Vexler””.

Cele două proiecte legislative diferă doar prin înlocuirea termenului de “antisemitism” cu cel de “antiromânism”. Așadar, în mod normal, politicienii n-ar avea niciun pretext să refuze același drept românilor pe care îl au evreii și țiganii în România, evreii cu legea antisemitismului, iar țiganii legea legea împotriva antițigănismului. 

Și totuși au făcut-o! Românii nu se pot bucura de aceeași protecție de care beneficiază minoritățile din această țară, discriminarea pozitivă evidentă continuând la adresa minorităților din România, în timp ce antiromânismul sporește vertiginios, sub blânda oblăduire, protecție și uneori, din păcate, chiar și cu încurajarea venită din partea unor instituții și așa zise autorități eșuate ale statului român.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Care sunt simbolurile identitare interzise în România?

https://m.activenews.ro/opinii/Tricolorul-Basarabia-si-Bucovina-interzise-in-scolile-din-Romania.-Turnatoria-incurajata-ca-pe-vremea-Securit...