Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 aprilie 2023

Ciucanul e la Timişoara, să-i felicite pe unguri la congresul udmr, aşa cum au făcut-o Ilici Iliescu şi Asztalos Virgil în 1990 la Oradea cu ocazia primului congres udmr

România nu are  nicio șansă de a se menține ca stat național cu un astfel de premier moluscă. Un premier care nu își apără toți cetățenii, în special pe românii care au avut de suferit persecuții etnice, nu mai are niciun fel de credibilitate. E ca într-o familie unde tatăl ar acorda mai multă atenție precum și avantaje financiare sporite copiilor altor familii și nu alor lui.

Cum se face că Ciucă Nicolae  nu a specificat că în nicio țară din Europa nu se află la guvernare un ONG?

Nu au fost mai prejos nici liderii altor partide românești prezenți în sala de congres a UDMR. Toți au mers să asigure ONG-ul ce reprezintă 5% din populația României că le vor fi parteneri fideli.

Individul care mai vrea un mandat ca  președinte al UDMR  este și vicepremierul din Guvernul Ciucă, dar la Carei, pe data de 12 aprilie 2023, s-a adresat cetățenilor aflați pe domeniul public în limba maghiară prima dată și apoi a spus câteva cuvinte și în limba română. Acesta a fost cel periat pe spate de către toți liderii partidelor românești aflați în sala de congres.

Nu s-a găsit acolo niciun român demn care să pună întrebări legate de participarea din 12 aprilie 2023 a lui Kelemen Hunor la dezvelirea unui grup statuar fără avize legale.

Nimeni dintre cei aflați la Timișoara în zilele de 28 și 29 aprilie 2023 nu reprezintă poporul român, ci doar interesele de grup infracțional de supt bugetul țării și personale.

Poporul român nu recunoaște un "premier" aservit altor interese decât cele naționale și nici partide total indiferente  la nevoile românilor.

Şi nu avem cum să nu remarcăm că "premierul" Ciucă nu știe că UDMR nu este partid ci doar un ONG.

https://www.buletindecarei.ro/2023/04/ciuca-nicolae-lauda-udmr-ai-carui-reprezentanti-au-organizat-la-carei-dezvelirea-unei-statui-fara-documente-legale.html

Nu se mai discută plagiatele tezelor de doctorat în cazul Ciucanului şi al lui Bode, ci sancționarea celor care-i ultragiază pe infractori: 

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ciuca-si-bode-au-initiat-un-proiect-care-pedepseste-cu-inchisoarea-ultrajul-la-adresa-autoritatilor-2243449

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cui lăsăm tânăra generație din aşa-zisul "ținut secuiesc"?

https://m.activenews.ro/opinii/Mihai-Tirnoveanu-Programul-burselor-Romani-pentru-Romani-continua-Fiecare-copil-care-merge-sa-invete-in-limba...