Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 octombrie 2023

Al cui preş-edinte este Ioh-anus?

Azi, 11.10.2024, Ioh-anus s-a dus în vizită oficială în Ungaria.

Uitați ce a promis:

https://m.ziare.com/gaz-romania/romania-ajutor-ungaria-dependenta-gaz-rusesc-klaus-iohannis-budapesta-1830004

Adică, România e adusă cu un picior în groapă de cedarea resurselor naturale către străini, dar Ioh-anus promite că-i ajută pe unguri să nu fie dependenți de gazul rusesc.

De români nu-i pasă!

Ungaria joacă de partea ruşilor, îşi bate joc de România, impunându-şi cosuveranitatea asupra Transilvaniei prin retrocedări abuzive după despăgubirea de două ori a optanților unguri de la 1918, prin achiziții şi investiții economice pe teritoriul românesc, iar boul de la Cotroceni îi ajută tot pe ei, aşa cum a afirmat şi "Ukraina first".

Mai mult: Viktor Orban, cel care reprezintă de fapt Ungaria, este plecat în Georgia. Aşa boul de la Cotroceni discută cu marioneta  care face jogging în Transilvania.

https://m.activenews.ro/stiri/Dupa-ce-si-a-batut-joc-de-Ciolacu-Viktor-Orban-l-a-flituit-si-pe-Iohannis.-N-a-avut-timp-de-el-la-Budapesta.-DOSARUL-GOJDU-NU-S-A-AFLAT-pe-agenda-presedintilor-de-glastra-din-Ungaria-si-Romania.-4-miliarde-de-Euro-in-aer-184952

Păi, pe români când îi ajută acest preş-edinte, care a primit premiul Kalergi, pentru că a încurajat imigrația ilegală a alogenilor şi aborigenilor la noi, contrar prevederilor art. 3 alin. (4) din Constituția României?

"Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dormiți? Iată trezirea!

Iată unde se ajunge din cauza laşității majorității: Editorial "Rivarol"