Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 februarie 2024

Ungaria-i creştină? Nu, e demoniacă!

 Ungaria a blocat două declarații ale UE împotriva războiului Israelului din Gaza


Ministrul de externe Israel Katz, care a participat la Conferința de Securitate de la München, l-a sunat personal pe omologul său ungar, Péter Szijjártó, și i-a cerut să ajute Israelul.

Ungaria a blocat de două ori o declarație care se dorea unanimă a Uniunii Europene împotriva operațiunii militare în curs a IDF împotriva Hamas în Rafah, în sudul Fâșiei Gaza, și care cerea o "pauză umanitară imediată" a războiului, cu speranța încetării permanentă a focului, a aflat The Jerusalem Post. 

"Ungaria este singură în UE", au declarat surse diplomatice de rang înalt.

Ministrul de externe Israel Katz, care a participat la Conferința de Securitate de la München, l-a sunat personal pe ministrul ungar de externe Péter Szijjártó și i-a cerut să ajute Israelul și să blocheze declarația.

Potrivit unor surse diplomatice de rang înalt, Szijjarto l-a sunat apoi pe Katz înapoi pentru a-l asigura că Ungaria a sprijinit Israelul, explicându-i că "a împiedicat adoptarea declarației". Katz l-a informat apoi pe premierul Benjamin Netanyahu.

Adoptarea declarației  ar fi fost un lucru "dramatic" și ar fi putut provoca "daune grave" prin încercarea de a preveni "opțiunea și posibilitatea unei acțiuni [IDF] în Gaza", au spus sursele diplomatice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A venit iar vremea lepădării de răpciugă, precum s-a lepădat de boală

https://www.incorectpolitic.com/maghiarul-karoly-kos-despre-romanii-de-la-blaj-am-vazut-acolo-o-armata-o-armata-nationala/