Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 octombrie 2024

Situația Cimitirului Internațional al Eroilor de la Valea Uzului

Am purtat o corespondență cu factorii responsabili de la ONCE din cadrul MApN cu o redirectionare prin SGG în ceea ce priveşte situația Cimitirului International al Eroilor de la Valea Uzului.

Concluzia este una singura, ca ONCE, MApN, guvernul sunt pline de idioți si trădători, adică cârpe de sters papucii celor din UDMR.
ONCE mi-a raspuns prima dată că asteaptă granițuirea dintre județele Bacău și Harghita. Asta se amână de decenii, pentru că situația actuală ambiguă permite abuzurile UDMR.

Când am revenit atât direct cu o plângere prealabilă conform Legii 554/2004, spunând că ambele județe sunt în România, cât și prin SGG, atunci ONCE mi-a răspuns că a făcut demersuri către C.J. Harghita si UAT Sânmartin pentru amplasarea unui momunent comemorativ nou de forma unei cruci (n.n. pentru eroii români) în "Cimitirul de onoare al eroilor de la Valea Uzului" și a obținut amplasarea monumentului ... în exteriorul cimitirului, la o distanță de aproximativ 900 m față de necropola de război, pe terenul Asociației Composesorale Aklos Sânmartin. 

Deci, idioții de la ONCE cer în interiorul cimitirului devenit "de onoare" din "internațional" și ulterior sunt mulțumiți că ungurii le-au permis amplasarea la 900 m în exterior, pe un teren privat. 
Și cu asta au declarat problema rezolvată, că doar nu vor să supere UDMR-ul tocmai în an electoral. Statutul cimitirului a devenit "de onoare", deci, poate fi pur unguresc.

Asociația Civică Dreptate-Filiala Prahova
Str. Regina Maria nr. 14, sat Pleașa, Bucov, Prahova
prin reprezentant
Călin I. Gheorghe
 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mihai Tîrnoveanu candidează ca independent pentru a reprezenta în parlament românii din Covasna

https://m.activenews.ro/stiri/Romanii-din-Covasna-au-candidat-Mihai-Tirnoveanu-s-a-inscris-in-cursa-192613