Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 octombrie 2021

Constatarea lipsei de reprezentare a partidelor, asociatiilor si alte formatiuni ale minoritatilor nationale

 

In atentia: Comisar Sef, Procuror

Domnule Comisar Sef sau Procuror,

Subsemnații ... ... in calitate de petenți și părți vătămate 

Formulam prezenta:

Cerere și plângere penala

 Prin care solicitam:

Identificarea tuturor persoanelor, membrii ai partidelor și filialelor acestora din Romania, care au dat mandat obligatoriu de reprezentare incredintat conducerilor partidelor, asociatiilor si altor formatiuni ale minoritatilor nationale, președinților, vicepreședinților de consilii de conducere, s.a.m.d., în CALITATE DE MEMBRU, iar nu de persoana fizica, pentru ca președinții, respectiv vicepreședinții să-i reprezinte si să încheie in numele membrilor orice acte juridice necesare in instante, parchete, organe și organizații ale statului, bănci, negocieri, asa cum reiese din prevederile Deciziei nr. 9/04.04.2016 pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, publicata in M. Of. al Romaniei nr. 400 din 26 mai 2016, Legii 14/2003 a partidelor politice, OG 26/2000, coroborate cu disp. NCPC in materie de reprezentare, care nu lasa loc unei reprezentari conventionale tacite pentru persoanele juridice.

In fapt,

Președinții, vicepreședinții, alți membri din conducerea  partidelor, consiliilor, asociatiilor, NU sunt imputerniciti automat sa-i reprezinte legal pe membrii organizatiilor lor in orice chestiuni de drept. 

Doar mandatul obligatoriu de reprezentare din partea fiecarui membru le confera dreptul de a decide in numele membrilor organizatiilor legal constituite.

Toate organizatiile politice, ONG-urile sau cele care reprezinta minoritatile nationale din Romania ar trebui sa publice aceste mandate de reprezentare si acestea sa fie regăsite în Monitorul Oficial al Romaniei, pentru a constata care este articolul de  lege în  temeiul  căruia aceste organizații politice sau asociatii și conducerile lor pretind că reprezintă membrii organizatiilor respective.

Pentru că nu exista niciun mandat de reprezentare semnat de vreun membru de partid și că de fapt niciunul din cei aflați la conducerea partidelor, consiliilor, asociatiilor NU  reprezintă pe nimeni și că "legal", de fapt de aproape 32 de ani din cauza ignoranței a jocurilor de culise și  mass-mediei, Romania este devalizata cu acordul  tacit al populației de catre partide politice si organizatii care pretind că reprezintă pe unii sau pe alții, dar de fapt ei/ele nu reprezintă pe nimeni altcineva sau altceva decat diverse interese de grup.

Dacă nu este stopat acest fenomen, atunci ne vom confrunta in continuare cu vanzarea tarii pe nimic pana la ultima bucata, de catre grupurile de interese care se mențin in fruntea eșichierului  politic si nu au nicio raspundere legala.

Fata de cele arătate va solicit să dispuneți conform legii.

In drept, Constitutia Romaniei, Decizia ICCJ nr. 9/04.04.2016, Legea 14/2003, OG 26/2000, coroborate cu disp. NCPC in materie de reprezentare.

In probatiune inserez proba testimoniala: 

"V-am lăsat la Năvodari o rafinărie ultramodernă de 2,5 miliarde dolari. A luat-o Dinu Patriciu cu banii din Rompetrol, altă firmă pe care v-am lăsat-o. Moammar Al-Gaddafi m-a rugat să fac cu Rompetrol prospecțiuni în Libia, în cautare de zăcăminte de petrol și mi-a plătit pentru asta 56,5 milioane dolari, bani pe care i-a încasat apoi Patriciu, deși erau banii statului, ai poporului român. Cu acești bani Patriciu a luat Petromidia, de 2,5 miliarde dolari.

În afară de asta, stabilisem cu prietenul meu Gaddafi să extragem împreună petrolul din zăcământul El-Sharara, descoperit de inginerii și geologii români de la Rompetrol. Petrolul cuvenit nouă din concesiunea românească de la El-Sharara valora 6 miliarde dolari, dar ați dat această concesiune unei firme de apartament din Spania, Repsol, în 1992. Cu banii din concesiunea românească din Libia Repsol a devenit de atunci un gigant petrolier mondial.

Nu contează, oricum nu mai aveați ce face cu concesiunea din Libia. Ați dat de pomană Petrom austriecilor, împreună cu zăcămintele de petrol din România, în valoare de 10 miliarde dolari. Drept recunoștință, austriecii au tăiat cele cinci rafinării românești, pentru a nu concura pe piața românească produsele petrochimice austriece.

Acum se fac 32 de ani de când m-ați împușcat și veți sărbători. Dar dacă tot m-ați împușcat pe mine, sincer să fiu, mi-ar plăcea să îi împușcați și pe cei care au furat moștenirea mea.

Pentru că nu mi-au furat-o mie, v-au furat-o vouă!"

Semnaturi                                                                                                   Data

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De 18 ani împreună

https://www.buletindecarei.ro/2024/04/ziua-internationala-a-cartii-si-a-drepturilor-de-autor.html