Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 octombrie 2021

USR și UDMR știu bine care le e agenda și ordinele

 

Exceptionala postare a Av. Elena Radu

"Asta seara am vorbit cu un specialist în epidemiologie, vreo ora jumatate.
Da, avem. Oameni care au habar, au și experienta mullltaaaa, dar nu ii baga nimeni în seama.
Concluzia după ce am terminat discutia: n-avem nicio șansă cu ăștia.
Aia de specialitate care ar trebui sa ia decizii la noi: unii habar n-au, aia de știu nu se baga, asa ca rămân executanții, care sunt mândrii sa iasă în fata și sa sustina cu tărie ce li se dispune din afara.
Abordare pandemie? Eroare totală.
Numere postate pe site-urile oficiale? Nu se pupa nimic cu nimic. Mai mult, se trec și cei din strainatate acum, unele nu sunt alocate pe județe, haos total. Nu ai la ce sa te raportezi.
Morți? Mai moare cineva de altceva? Ca la media pe care o aveam pe zi, inseamna ca aproape toti mor acum de covid. Imposibil! Asa ca probabil nici jumate din ce se comunica zilnic, nu mor de covid.
Raport vacc - nevacc infectati: 50% - 50%.
În mod normal, valul nspe ar trebui sa mai dureze maxim 2 saptamani și nu la aceeași intensitate. Dacă se întinde, știm de ce. Etc, etc.
Asa ca aia de credeți ca vacc va salvează, uitați!
Aia de credeți ca nu exista carcalacu, uitați!
Aia de credeți ca hârtia digitala va salvează, uitați!
Ailalti de nu mai credeți nimic și stiti de toate, uitați!
Faceti voi bine și vedeți-vă fiecare de voi, care cum știți.
Bine-ar fi sa nu îl întâlniți, iar dacă apare sa nu va placa prea tare.
Dacă va place prea tare, cam nasol, ca ăstora le pasa de orice altceva, mai puțin de sănătatea voastră, iar prin spitale au avut grija sa nu fie mare lucru.
Ailalti care ar trebui sa remedieze prin lege, ii doare - n pix. Nu cauza ii interesează și nu sunt interesați sa o inlature. Ii interesează numai buzunarul lor și executarea ordinelor din afara ca nu cumva sa își piardă sursa de venit.
Măcar unii sunt cinstiti: USR și UDMR - astia ne-au zis de la inceput ca puțin le pasa de argumente, realitate, logica și ca ei votează hârtia digitala chiar și dacă dispare carcalacul. Ba mai degrabă, votează certificatul de vacc, ca ei știu bine care le e agenda și ordinele. Ca sa nu supere, nici măcar o aparenta de împotrivire nu se fac ca fac, ca nu cumva sa supere stăpânii. Sa le arate ca ei sunt fideli.
PSD după ce a zis ca nici gand sa voteze, se răzgândi după o zi, baga vreo 2 amendamente fără nicio relevanta, doar sa para ca nu e discriminatoriu (Eh, sa ii vad ca nu vor mai ieși din casa. Sa își aducă aminte cum a fost cu Legea nr. 136/2020 și cu carantina. De cine își băteau astia joc și ii țineau in casa carantinati? De ai lor. Asa au făcut și atunci, s-au făcut ca fac pentru popor. Și avertizasem ca asa va fi. Ia sa vedeți și acum cum nu or sa mai intre nici măcar în Parlament, nici online și nici prin telefon, ca se pricep băieții, sunt pe platforma STS).
PNL se rupe. Sau se face? Mi-e tare teama ca e numai un joc de scena pentru prostime. Dupa care ia sa vedeți cum se pupa ca să salveze poporul, ca doar mor oameni și vin ei salvatorii frați susținuți de aia de la celelalte partide ca să salveze poporul împreună.
AUR astia sunt singurii care o țin cum au început: ca votează impotriva. Dar ce contează? Sunt făcuți extremiști de toți. Ca doar în ziua de azi toate cuvintele au dobândit sensul antonimului.
Și-acu concluzia:
Dar chiar ne lasam vânduți fără sa facem nimic?
Pana se voteaza legea asta: și în culcare și în sculare sa nu auda decât:
NU VOTA Certificatul verde. Deloc!
Te trezești noaptea, ești îngrijorat?
Pai, transmite-le ca de aia nu dormi. În vremuri normale și cu parlamentari sănătoși la cap, nu cu vânduți și obedienti, am fi dormit sănătoși ca nu stăteam sa ne facem griji ca o asemenea enormitate ar fi putut fi votata de cineva.
Ei sunt 330, noi suntem vreo 15 milioane (fără copii), pai sa ne aratam forța!
E psihologic jocul?
Pai hai sa vedem cât ii țin nervii. Prin buzunare mai au, dar cu nervii nu cred ca stau bine, ca ii suna și stăpânii.
Indiferent de ce o fi, macar știm ca am încercat și nu ne-am lăsat vânduți fără sa luptam."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De 18 ani împreună

https://www.buletindecarei.ro/2024/04/ziua-internationala-a-cartii-si-a-drepturilor-de-autor.html