Totalul afișărilor de pagină

duminică, 3 aprilie 2022

Tradarea Romaniei si a natiunii romane

 


 

 

 

 

 

 

 

Din articolul integral de la:

https://voceadinvrancea.ro/2022/04/02/povestea-ursului-fara-coada-32-ani-de-tradare/

citez:

Haideți să aruncăm o privire asupra UDMR

Nu este un partid politic, ci o organizație politică (n.n. este ONG care a luat pana in 2009 bani ca partid de la A.E.P., apoi de la guvern ca ONG neafiliat domeniului de activitate a vreunui minister, fara nici o obligatie de a-si respecta obligatiile constitutionale si legale precum celelalte ONG-uri) și este a treia forță politică din România. 

Începând cu 1996-2000 a făcut parte din CDR(Convenția Democrată Română), în 2004-2008 a făcut parte din guvernarea Tăriceanu, 2009-2012 a făcut parte din guvernarea Boc, tot în 2012 din guvernarea Ungureanu, în 2014 a fost în guvernarea Ponta, apoi au facut parte din toate guvernele care au fost investite până în ziua de azi, au avut reprezentare parlamentară încă din 1990 și europarlamentară din 2007 până azi.

Știm foarte bine că Kelemen Hunor, președintele actual al UDMR, este susținut și coordonat de Viktor Orban, Premierul Ungariei. Întorcându-ne la ceea ce trăim cu toții legat de războiul pe care Rusia il duce împotriva Ucrainei, cine susține Rusia? Ungaria, cu siguranță! Prim Ministrul maghiar a sfidat, cu unele declarații de susținere, întregul Occident.

... sunt doar câteva exemple de indivizi sau partide politice care sunt în strânsă legătură cu Moscova. Acești indivizi/ partide, prin intermediul presei formate și controlate de ei, acuză partidul Alianța pentru Unirea Românilor si liderii ei că sunt controlati de ruși. Nu este nevoie să cunoști istoria politică a ultimilor 32 de ani, ci doar să aruncăm o privire în evoluția vieții fiecăruia dintre noi ca să ajungem la o concluzie clară ca lumina unei zile cu cer senin. Cine ne-a vândut bogățiile țării și le-a dat pe mâna rușilor? În niciun caz AUR pentru că acest partid are doar 2 ani de existență și nu a fost niciodată la putere/guvernare.

http://udmr.ro/actualitate/stiri/hotarare-privind-simbolurile-naionale-ale-comunitaii-maghiare-din-romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cui lăsăm tânăra generație din aşa-zisul "ținut secuiesc"?

https://m.activenews.ro/opinii/Mihai-Tirnoveanu-Programul-burselor-Romani-pentru-Romani-continua-Fiecare-copil-care-merge-sa-invete-in-limba...